LIEFDE, LUST EN ELLENDE

De vernieuwde editie van Liefde, lust en ellende van Roos Vonk!

 

Verliefdheid, de jacht op de ware, bindingsangst, verleiding, ruzie en liefdesverdriet: de liefde houdt ons allen bezig. In Liefde, lust en ellende presenteert Roos Vonk prikkelende inzichten en herkenbare observaties op basis van ervaring en wetenschappelijke kennis.

Scherp, luchtig en onderhoudend ontkracht Roos Vonk valse wijsheden en clichés over de liefde en geeft ze treffende eyeopeners. Ze biedt relativering ­– een knipoog, een ruimere blik, een andere wending – en geeft tips over bijvoorbeeld daten, man-vrouw-verschillen, seks, trouw en schoonfamilie. Voor deze vernieuwde editie zijn nieuwe hoofdstukken en nuttige tips toegevoegd.

 

 

Bestellen?
Liefde lust en ellende ligt nu in de boekhandel voor maar €14,50, online bestellen kan bij bol.com of bij uitgever Maven Publishing

 

In het boek worden verschillende ‘common sense’-wijsheden en clichés over de liefde ontkracht en vervangen door prikkelende stellingen, zoals:

Dit zijn enkele conclusies die Roos Vonk trekt over de liefde, op basis van wetenschappelijk onderzoek. In weerwil van deze cynische feiten is ze er toch in geslaagd de lezer ook veel aanwijzingen te geven voor een innig en romantisch liefdesleven: tips bij het daten en veroveren (Lust), bij het leuk houden van de relatie (Liefde), en bij het uit elkaar gaan (Ellende) en opnieuw beginnen.